Studio Speld

Studio Speld

Spectaculaire plannen voor teamuitje monden toch weer uit in bowlen

De jongens van padelploeg Victoria 6 zouden dit jaar groots uitpakken met het teamuitje. Een weekend naar Mallorca, karten op circuit Zandvoort en indoor skydiven waren slechts een greep van de spectaculaire opties die werden besproken. Na meerdere stemrondes over de mogelijke uitjes kwam er een duidelijke winnaar uit de bus: bowlen met een all-in drankarrangement.

Aanvoerder Clemens Woud legt uit waarom de keuze op bowlen is gevallen. “De ene teamgenoot heeft een hoogzwangere vriendin thuis, de andere is drie weken op vakantie en weer een andere heeft een paar weekenden op rij familieverjaardagen. Hierdoor kan het teamuitje pas in november plaatsvinden, waardoor alle outdoor-opties eigenlijk al afvallen. Daarnaast wil iedereen met de naderende feestdagen niet te veel geld uitgeven, maar wel drinken. Dan moet je iets vinden wat met de fiets bereikbaar is en niet al te duur gaat zijn.”

Ondanks het uitblijven van een spectaculaire activiteit, heeft de captain vertrouwen in een mooie dag. “Vorig jaar was het teamuitje fantastisch en toen gingen we ook bowlen. Voor volgend jaar gaan we sowieso iets sensationeels plannen, maar dat regelen we dan wel weer.”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *