bbernard / Shutterstock

Wat voor bowler ben jij? Doe de test!

Als je over de bowlingbaan loopt zie je talloze verschillende type bowlers. Benieuwd wat voor bowler jij bent? Doe hier de test!

0%

1. Wat is je favoriete ondergrond?

2. Wat trek je aan bij het bowlen?

Welke werptechniek hanteer je?

Aanloop?

Wat voor bal gebruik jij?

6. Hoe reageer je bij een strike?

Wat is je favoriete bowlinganimatie?

8. Wat geef je de schuld als je geen strike gooit?

9. Jesús?

Jij bent:
De irritante bowlingprof
Jij bent iemand die bowlen nét iets te serieus neemt. Je kent de namen van bekende bowlers (“Ah, ik zie aan je techniek dat jij veel gekeken hebt naar Pete Weber”), hebt een eigen bowlingbal in de tas en draagt bowlinghandschoentjes. Je voelt je niet te groot voor provocerende gebaren richting tegenstanders. “Calma, calma”, zeg je te pas en onpas tegen kinderen als ze “slechts” acht kegels omgooien. Als iemand begint over The Big Lebowski, reageer je geërgerd: “Dat heeft niks met het pure bowlen te maken.” Je wint meestal, omdat je de enige in de groep bent die iets geeft om bowlen.
De kogelstoter
Jij bent een krachtmens. Een oermens. De bal is jouw kogel. Met krachtige oerkreten stoot je de bal zo hard mogelijk vanuit je nek naar de kegels. Mooi voor het publiek, minder leuk voor de baanuitdeuker.
De bowler die zichzelf ‘The Dude’ noemt
Jij bent een groot liefhebber van de film ‘The Big Lebowski’, vraagt mensen te pas en te onpas of ze de film kennen en scheldt iedereen verrot die de film niet kent. Je botst heel erg met de irritante bowlingprof. Je noemt jezelf ‘The Dude’, maar ook variaties als ‘His Dudeness en El Duderino’. Je strooit constant met quotes uit de film, zoals “That rug really tied the room together”, “You’re being very undude” en “Smokey, this is not Vietnam, this is bowling. There are rules”. Als personeel drankjes komt opnemen, maak je de grap dat je graag een White Russian wil, scheldt het personeel dat de film niet kent uit en bestelt uiteindelijk toch gewoon een colaatje. Je draagt de bowlingoutfit van Jesús.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *