Shutterstock / Africa Studio

Shutterstock / Africa Studio

Ferdy vergat schoenen weer om te ruilen na het bowlen en glibbert nu door het leven

“Ho, pas op!”, roept Ferdy terwijl hij door het gangpad van een Jumbo-supermarkt in Eindhoven glibbert. Hij kan zich ternauwernood aan een schap met proteïnerepen vastklampen om niet te vallen. Gisteren maakte hij een kapitale fout na het bowlen bij Baco Bowling in Helmond: hij vergat de bowlingschoenen weer om te ruilen voor zijn eigen schoenen. Nu glibbert hij door het leven met clownesk groot schoeisel met een gladde onderkant.

“Vanochtend was het ook al een drama bij de bakker”, verzucht Ferdy nadat hij even eerder het vriesvak in is geroetsjt. “Dat uitglijden is trouwens nog niet het ergste; vanmiddag werd ik nageroepen door een paar buurtkinderen die vroegen of ik naar het circus ging.” Ferdy wil hoofdschuddend naar het schap met Liga’s lopen, maar glijdt weer uit en neemt een oudere dame met een rollator mee in zijn val.

“Maar goed, ik wil niet al te erg klagen”, zegt hij nadat hij is opgekrabbeld. “Iemand staat nu in de Baco Bowling met twee Timberland-schoenen zonder gladde onderkant, dát is pas onhandig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *