Dudarev Mikhail / Shutterstock

Dudarev Mikhail / Shutterstock

Met de kracht van deze tampon heeft Jet de Kilimanjaro in 15 uur beklommen

"Naast zwemmen, sporten en saunabezoek kunnen vrouwen tijdens de menstruatie nu écht alles", aldus Flo Roos, ontwerper van de Super Power Tampon. “Topsport. Nee-zeggen. Succesvol salarisonderhandelingen voeren. Je hoeft hier voortaan niet meer terughoudend in te zijn, je kan het gewoon!”

"Echt mega geluk dat ik ongesteld ben", zegt Jet glunderend vanaf de top. Ze is op de zes-daagse wandeltocht met vrienden. “Maar na 15 uur stond ik dus al boven! Ben niet eens moe.” Haar menstruatie is bijna voorbij, dus ze besluit snel naar beneden te sprinten. "Misschien loop ik nog een keer rustig naar boven als ik mijn vrienden tegenkom."

Flo Roos is ontzettend trots op haar ontwerp. “Waar vrouwen vroeger op de bank bleven zitten met een kruik, kunnen ze met de Super Power Tampon in nu echt eindelijk de hele wereld aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *