Shutterstock / renewable

Shutterstock / renewable

Vrede! Nagorno-Karabach houdt op te bestaan

Geweldig nieuws voor de liefhebbers van vrede: de regering van Nagorno-Karabach heeft aangekondigd dat de enclave vanaf 1 januari ophoudt te bestaan.

Nu agressor Azerbeidzjan binnen korte tijd het aangevallen grondgebied in handen heeft en de Armeniërs massaal op de vlucht zijn geslagen omdat niemand ze te hulp kwam, kan de wereld opgelucht ademhalen. Het wapengekletter is voorbij.

Met de opgave van hun land en geschiedenis maken de etnische Armeniërs gedecideerd een einde aan het vernietigende geweld waaronder zij leden. "Prachtig", reageert FVD-leider Thierry Baudet. "Tegen Oekraïne en de NAVO zou ik willen zeggen: zo kan het dus ook. Vrede!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *