Studio Speld / Victor Bloemhof

Studio Speld / Victor Bloemhof

Ongehoord Jeugdjournaal legt in Jip en Janneketaal uit wat er godverdomme allemaal mis is met dit verziekte land

Omroep ON komt met zijn eigen jeugdjournaal. In het Ongehoord Jeugdjournaal leggen vaste presentatoren als Arnold Karskens en Raisa Blommestijn in Jip en Janneketaal aan de jeugd uit in wat voor door en door verrot land we leven.

“Hallo lieve kindertjes”, straalt Arnold Karskens in de eerste uitzending terwijl hij vrolijk naar de camera zwaait. “Hebben jullie papa’s en mama’s weleens uitgelegd wat de bloeddorstige linkse elite betekent? Nee? Dan is het maar goed dat je naar het Ongehoord Jeugdjournaal kijkt, want wij leggen het je allemaal uit.”

Raisa neemt het woord over. “Goed dat je het zegt Arnold. Want jullie hebben vast weleens gehoord van termen als ‘kartel’, ‘vaccinatiedrang’, het WEF en enge mensen als Klaus Schwab. Maar wat dat allemaal betekent, is een beetje ingewikkeld. Het belangrijkste om te weten is dat heel veel gemene, rijke, machtige mensen jullie bloed willen drinken.”

De twee keuvelen tien minuten gezellig verder over koetjes, kalfjes en alle bedreigingen voor onze maatschappij waar het mainstream jeugdjournaal de kijkers niet van op de hoogte brengt. Nadat Raisa nog een filmpje heeft laten zien van vijf zwarte jongens die een wit meisje in elkaar slaan, mag Arnold de afkondiging doen. “Volgende week gaan we het hebben over wat een deugneus precies is en wat het woke-leger jullie, lieve kindertjes, allemaal wil verbieden. Tot dan!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *