Ongehoord Nederland / YouTube

Ongehoord Nederland / YouTube

Ongehoord Nederland nodigt schutter Buffalo uit aan tafel

Hilversum en Den Haag blij met pluriformiteit

De omroep Ongehoord Nederland heeft voor zijn volgende uitzending Payton Gendron uitgenodigd, de jonge Amerikaan die internationale bekendheid verwierf door dertien mensen neer te schieten in een zwarte wijk in de stad Buffalo. Zowel de NPO als de regering zijn blij met de diversiteit aan meningen die dankzij dit initiatief van Ongehoord Nederland aan bod komen op de televisie.

Gendron is pas 18 jaar oud maar nu al een grote naam in uiterst rechtse kringen. De tafelgast zal vermoedelijk niet in persoon aanwezig zijn tijdens de uitzending van Ongehoord Nederland, want, zo verklaart de omroep: “Hij wordt tegengehouden door ‘woke’ politieagenten in de Verenigde Staten.”

Ondanks de afwezigheid van Gendron belooft het wederom een spraakmakende uitzending te worden waar onorthodoxe theorieën op gepassioneerde wijze besproken worden. Het is dan ook logisch dat de hoogste bazen van de publieke omroep in Hilversum en de eindverantwoordelijken voor media en cultuur in Den Haag verheugd zijn over de aangekondigde uitzending van Ongehoord Nederland. “Door racisten uit het buitenland een podium te geven blijft de pluriformiteit van het Nederlandse publieke bestel gewaarborgd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil als boef graag komen in plaats van Payton Gendron.
Ik heb weliswaar niemand vermoord en was dat ook niet van plan, maar het gedrag van mij en mijn collega’s is behoorlijk ongehoord en dat blijft teveel ongehoord door het publiek bij Ongehoord.

Reageer