Ongehoord Nederland / YouTube

Ongehoord Nederland / YouTube

Ongehoord Nederland: ‘Goed dat ombudsman eigen onderzoek doet’

'Ze stelt alleen maar vragen'

Ongehoord Nederland heeft enthousiast gereageerd op de vernietigende bevindingen van omroepombudsman Margo Smit. Directeur Arnold Karskens vindt het een goede zaak dat de ombudsman haar eigen onderzoek heeft gedaan.

“Mevrouw Smit stelt alleen maar vragen”, benadrukt Karskens. “Ze legt zich niet als een schaap neer bij de status quo, zo van ‘Ongehoord Nederland is nu eenmaal deel van de NPO’. Nee, ze durft te roeren waar het stinkt. Ik kan daar alleen maar respect voor opbrengen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zielig om zelfs op een satire website desinformatie te moeten verspreiden. over een vals evangelie gesproken.

gravatar

https://www.frontnieuws.com/max-igan-over-de-depopulatie-en-transhumanisme-agenda-nederlands-ondertiteld/

We vechten voor de mensheid. Zij vechten voor de vernietiging van de mensheid. Het goede overwint uiteindelijk het kwade, altijd uiteindelijk. Maar het duurt een tijdje en eerst moet het heel erg worden. Dus hebben we een kans hier, broeder. We hebben een van de grootste kansen voor menselijke vrijheid die we ooit hebben gehad. Ze willen dat we het zien. Ik bedoel de externalisatie van de hiërarchie, Helena Blavatsky. (29.56) Ze willen dat we zien dat het systeem corrupt is geweest, dat is wat het is. Ze willen dat we het vertrouwen in onze regeringen verliezen, het vertrouwen in onze politie en ons leger verliezen.

Reageer