Pro Shots / NL Beeld

Pro Shots / NL Beeld

Tragisch: deze man hoort de hele dag Arnold Karskens in z’n hoofd

De 68-jarige Arnold uit Brussel heeft een wel heel vervelende aandoening. Alles wat hij zegt hoort hij terug in de stem van Arnold Karskens. “Een kwelling”, noemt hij het zelf, klinkend als Arnold Karskens.

Arnold baalt dat zijn kwaal nauwelijks serieus wordt genomen. “Mensen zullen misschien denken van: ach, zo erg is het allemaal niet. Maar probeer jij maar eens te slapen als er de hele nacht iemand in je oor loopt te tetteren dat Zwarte Piet moet blijven yeah.” Hij zucht. “Je kan tegenwoordig gewoon niets meer zeggen of mensen denken gelijk: hee, daar heb je Arnold Karskens.”

Gelukkig weet Arnold zijn aandoening ook te relativeren. “Het kan altijd erger. Een collega van me klinkt de hele dag als Raisa Blommestijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *