Shutterstock / photosince

Shutterstock / photosince

‘X’ (voorheen Twitter) gaat na succesvolle media-aandacht verder als ‘X (voorheen Twitter)’ (voorheen X)

X (voorheen Twitter) gaat na alle succesvolle media-aandacht van de afgelopen weken verder als X (voorheen Twitter) (nu nog X), dat meldt een woordvoerder van X, terecht te verwarren met Twitter. X, maar wat velen nog kennen als Twitter, hoopt met de naamsverandering naar X (voorheen Twitter), maar dat nu nog X heet, net zoveel publiciteit te creëren als de vorige keer.

“Het huidige X, wijlen Twitter, zal verdergaan als X (voorheen Twitter), zodat X, en hopelijk ook het toekomstige X (voorheen Twitter), een flinke boost krijgen in traffic naar het platform”, aldus de woordvoerder die zijn werk bij Twitter, nu bekend als X, en X, wat u wellicht kent onder de naam Twitter, zal voortzetten bij X (voorheen Twitter) (niet te verwarren met Mastodon).

“Ook het logo van X (voorheen Twitter) gaat op de schop”, vervolgt de woordvoerder van X (voorheen Twitter), die hapt naar adem. “Zo willen we de blauwe kleur van Twitter, dat u nu toch hopelijk kent als X, integreren met de witte X van X, dat niet langer Twitter heet. Een combinatie van twee werelden, de blauwe kleur waar Twitter (nu X!) groot mee is geworden en de X (voortaan bekend als X (voorheen Twitter)) die symbool staat voor het dictatoriale beleid van Elon Musk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *