Shutterstock / DimaBerlin

Shutterstock / DimaBerlin

Fenna heeft nét niet genoeg originele gedachten voor Threads, X, Mastodon en Bluesky

Voor Fenna (27) is de recente lancering van Threads, de nieuwe app van Instagram, slecht nieuws. De Rotterdamse zit al op X, Mastodon en Bluesky en heeft nu maar nét genoeg originele gedachten, hersenspinsels en gebeurtenissen in het dagelijks leven om haar tijdlijn op die drie apps te vullen. Ze vreest de gevolgen van het downloaden van de Threads-app.

“Ik denk dat ik alleen een Threads-account kan bijhouden als ik m’n levenspatroon drastisch aanpas”, vertelt Fenna terwijl ze doelloos rondjes loopt door de binnenstad van Rotterdam in de hoop een originele observatie op te doen. “Misschien moet ik wat meer door winkelstraten slenteren om content te verzamelen. Ik kan ook gewoon stoppen met werken, ik denk dat ik dan wel wat meer ruimte in m’n hoofd heb om ideeën te bedenken voor vier verschillende profielen. Maar goed, zelfs dan wordt het best lastig.”

Voorlopig durft ze zich nog niet te wagen aan een vierde sociaal medium dat zich richt op korte tekstjes. “Bidden dat X failliet gaat”, besluit ze zuchtend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *