PRO SHOTS / Michael Potts

PRO SHOTS / Michael Potts

Joost Eerdmans zelf ook verbaasd dat hij weer bij zelfde partij aan de slag wil

Als het aan Joost Eerdmans ligt, wordt hij ook bij de komende verkiezingen lijsttrekker van JA21. Dat maakte Eerdmans vanochtend bekend op X. Eerdmans zegt zelf ook verbaasd te zijn dat hij weer bij dezelfde partij aan de slag wil.

"Ja, ik schrok er zelf ook van eerlijk gezegd", zegt Eerdmans. "Maar het lijkt er toch echt op dat ik geen nieuwe partij ga oprichten, en dat ik niet weer een lijst met beroepsopportunisten bij elkaar hoef te harken. Ik moet nog een beetje aan het idee wennen."

Toch sluit Eerdmans een nieuwe partij ook niet uit. "Zeg nooit nooit. Tuurlijk: ikzelf wil bij JA21 blijven, het bestuur wil het ook, maar we vinden vast nog wel een aanleiding om elkaar de komende tijd ordinair in de haren te vliegen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *