WNL / Youtube

WNL / Youtube

Nieuwe geluid JA21 eindelijk geraden: ‘Vreemdelingenhaat’

Het nieuwe geluid van JA21 is eindelijk geraden. Het correcte antwoord,  gegeven door de Haarlemse optometrist Hans Sjellekes, is ‘vreemdelingenhaat’.

Bellers naar de partij konden al langer raden wat het antwoord was, maar tot nu toe had geen van de deelnemers het bij het juiste eind. “Ik had natuurlijk al die eerdere antwoorden al voorbij horen komen”, zegt Sjellekes. Het waren juist die eerdere antwoorden die hem op het juiste spoor zetten. “‘Fascisme’, ‘populisme’, ‘onversneden domheid’, ‘smakeloosheid’ en ‘treurigheid’ klonken allemaal vrij juist, maar waren het net niet helemaal. Pas toen ik een aanwijzing zag van de partij zelf – de uitspraak dat de partij voor een asielstop is – had ik ’m: het geluid is ‘vreemdelingenhaat’.”

Sjellekes weet nog niet precies wat hij heeft gewonnen maar Annabel Nanninga heeft al wel lelijk over hem getwitterd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit zo’n NPO artikel met kabinet sponsoring?

Nederlanders krijgen vanzelf een hekel aan emigranten als er 50.000 per jaar bij komen, huizen worden ingepikt, azc’s een gevaar zijn voor omwonenden en de rekening van 1 miljoen per immigrant op de rest van de stapel rekeningen landt van de burger.

Reageer
gravatar

Jammer dat Speld een standpunt inneemt in de politiek. Voor mij de reden om deze app te verwijderen. Ik denk dat er met dit artikel meer kwaad dan goed is gedaan. Als ik jullie was zou ik dit soort uitingen niet meer plaatsen en dit artikel offline zetten.

gravatar

Wat voor beesten zijn Sjellekes?
In welke dierentuin en door wie hebben ze woorden als ‘fascisme’, ‘populisme’, ‘onversneden domheid’, ‘smakeloosheid’, ‘treurigheid’ en ‘vreemdelingenhaat’ leren zeggen?
Worden Sjellekes geaccepteerd door JA21 of door Annabel Nanninga?

Reageer