J Walters / Shutterstock

J Walters / Shutterstock

Man die voor vierde keer op rij stemt op instabiele nieuwkomer is ‘vertrouwen in politiek volledig kwijt’

Johan van Gestel is er helemaal klaar mee. Nadat zijn stem op Wilders, Henk Krol en Baudet elke keer eindigde in een teleurstelling, is hij het vertrouwen in de politiek helemaal verloren.

“Ze liegen, ze bedriegen, ze ruziën, en het ergste is: ze hebben nog nooit iets voor hun kiezers voor elkaar gekregen”, moppert Van Gestel. “Het is amateurisme ten top. Laten we dit gestuntel genadeloos afstraffen, wat mij betreft stemmen we ze allemaal weg.”

Van Gestel twijfelt nog of hij woensdag op JA21 of op BBB stemt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat ze maar lullen hoor, MetMondKapjeOpDemo.
Maar misschien wel verstandig om even op google te kijken “hulp bij gokverslaving”. Niet geschoten is altijd mis, zeg ik altijd maar.

gravatar

Die twijfel lijkt mij terecht. JA’21 staat voor Joost & Annabel, terwijl die conservatieve normen zeggen uit te dragen. Dan mag je verwachten, dat zij correct zijn, compleet en dames laten voorgaan. Nanninga En Eerdmans wordt dan dus NEE’21. Dat staat haaks op wat zij beweren.
Bij BBB heb je eigenlijk een Beetje hetzelfde: dat blijft altijd B-keuze, terwijl Kerrolaain Monsanto – Bayer het toch allemaal zo scherp weet te verwoorden.
Lastig, hoor!

Reageer
gravatar

Misschien VVD stemmen? Dan weet je van tevoren dat je bedrogen en genaaid wordt en valt het misschien minder tegen.

Rutte laat al jaren zien dat ergens verantwoordelijkheid voor nemen nergens voor nodig is.

Reageer
gravatar

Geachte meneer, mevrouw, mehet Rector,

Voor dit soort politiek-incorrecte oude, onvruchtbare wijven-praat zou u eigenlijk – middels een rechterlijke aanwijzing- een verplicht bezoek aan een “goed geïntegreerd” gezin dat oorspronkelijk afkomstig is uit het rifgebergte moeten brengen!

gravatar

Sonja,

Vergeet jij dan alsjijblieft niet jouw schoenen uit te doen als jij bij deze mensen wordt uitgenodigd om binnen te komen?