Studio Speld / Shutterstock: Monkey Business Images

Studio Speld / Shutterstock: Monkey Business Images

Oersaai avondje uit krijgt door polaroidfoto op Instagram tóch zweem van mysterie

Het plan van twee stelletjes om gezellig wat te gaan drinken bij een café, is uitgelopen op een oersaaie avond. Walter en Christine bleken toch niet echt een klik te hebben met Doris en James, met veel ongemakkelijke stiltes en smalltalk over werkbeslommeringen tot gevolg. Om het ongelofelijk saaie avondje uit tóch een zweem van mysterie te doen krijgen, maakte Christine een foto met haar polaroidcamera. Sinds ze de wat vage foto na thuiskomst als Instagram-story postte, regent het reacties.

“Met wie waren jullie precies?”, reageert Christines beste vriendin omdat de kwaliteit van de foto zo slecht is dat ze het andere stel nauwelijks kan ontwaren. “Heerlijk, Walter aan de gin-tonic!”, reageert iemand die Walter zijn glas Spa Rood omhoog ziet houden. “Katertje zeker??”, reageert Christines nichtje plagerig. “Volgende keer wil ik ook mee! En is dat Ferry Doedens naast je?”, vraagt ze, wijzend op de blonde toerist die aan het tafeltje naast Walter zit.

Ook Doris en James vinden de avond met terugwerkende kracht toch een stuk leuker dankzij de polaroidfoto. “Moeten we gauw weer doen!”, reageert James enthousiast op de post, waarna hij het vage kiekje zelf ook op Instagram plaatst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja kijk, in Heatrows name, wtf moet de mensheid bij het piepers jassen bont legerige annotatie cs Lockheed 171 Ernst Mach above chinese wether baboon? Ik trap toch ook niet op uw fluit, nou dan. Geluit en gekreel naar de overkant troedoviken troelstraa’ s poging.

Reageer
gravatar

Oh ja dat tranenmelk tijdens was vanwege die ene vriend, die niet nog was. John said can we just stay out? Yes you can. What is? Your friend’s straife. Probably not one.