Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Man die stamboom onderzoekt ontdekt dat hij afstamt van lange rij van teringlijers

Na maanden van onderzoek op internet en in archieven, ontdekte Laurens van der Harne dat hij afstamt van voorouders die een breed scala aan bedenkelijke activiteiten ondernamen. Van kerkmeesters die de armenkas in eigen zak staken tot gewelddadige alcoholici. "Als mijn voorouders in de buurt waren, sliepen de buren met kleren aan."

Laurens laat een oude foto zien en wijst een voor een de grimassende koppen aan. "Dit is het gezin van mijn betovergrootouders in 1898. Deze is later vermoord, deze heeft waarschijnlijk oorlogsmisdaden gepleegd in Atjeh, en dit was de moordenaar van de eerste. Die vrouw daar rechts was wel ok, maar dat was waarschijnlijk een kind van de melkboer."

Op het bureau ligt een grote stapel oude Duitse handschriften. "Heb ik drie zaterdagmiddagen op lopen zwoegen", legt Laurens uit. "Het resultaat: mijn voorouder was een paardendief was en zijn schoondochter heeft de stad in brand gestoken. Op deze manier hoeft het van mij niet meer."

Laurens neemt een slok koffie. "En weet je wat het ergste is? Als ik dit niet had uitgezocht, had niemand dit überhaupt nog geweten."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is maar één verklaring mogelijk voor deze teringlijder: Al vele eeuwen bezitten al zijn familieleden zeven auralagen uit de misdaadgroep. (Door Oost-Aziatische collega’s verminkte chakra’s genoemd.) Hiertegen is helaas geen kruid gewassen.

Reageer
gravatar

Er is wel een kruid gewassen tegen de negatieve astrale energie van teringlijden, dat ik heb gekregen van de oude boeddhistische monnik Kublai Khan.

Een sneeuwvlok van het dak van zijn Tibetaanse klooster twee miljard keer verdund met kraanwater. Drie maal daags tien druppels innemen.
Sl*chts € 35,95 per flesje van 25 ml.

gravatar

Krijg je ervan als je in een wereld leeft waarin je Frapetjieno steeds schuimiger wordt en Biafra zich niet meer weet te plaatsen voor het WK Petjebal in Batavia.

Reeds.

Reageer