Shutterstock / vitahima

Shutterstock / vitahima

Vervolg op horrorklassieker ‘De Lift’ gaat over twee liften

Dit najaar begint de productie van het vervolg op de cultfilm 'De Lift', uit 1983. Regisseur Dick Maas zal ook bij sequel 'De Lift 2' de regie in handen nemen.

Maas wil niet teveel verklappen over het plot, al geeft hij al wel alvast prijs dat de film zal gaan over twee liften en hun moordzuchtige neigingen. "Het kriebelt eigenlijk al veertig jaar om een vervolg op De Lift te maken, die film schreeuwt om een nieuw hoofdstuk. Jarenlang ontbrak het echter aan een goede invalshoek, tot ik op een ochtend dacht: 'twee liften'. Toen was het verhaal eigenlijk zó geschreven en hadden we ook snel de financiering rond."

Naar verwachting is De Lift 2 eind 2024 in de bioscoop te zien. De originele acteur die in 1983 De Lift speelde, is helaas niet betrokken bij het vervolg; hij overleed in 2016. Zijn rol wordt overgenomen door Barry Atsma. Wie de tweede lift zal vertolken is nog niet bekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja uw taille met uw zomerjurk heeft het ideaal qua lat een verbazingwekkend niveau gelegd, daarom vond de keuring onder intravernerveuze conditie plaats, het was niet de twijfel maar de inzet vsn uzelf aan het geheel, nee weet wel van met goed toneel / openlucht theater. Ik denk dat de route andere keer zich sneller wijst en inzet ook niet minder wordt, ja toestaan/toegang voor andere open houden? Had u een kans? Ja gebarend dat hetniet mijn probleem is, praten doe ik niet. Owh u praat ook niet? Nee was met stomheid geslagen, zelden zo komisch kom je ze niet tegen. Niet tegen gaan vechten, redt zichzelf zonder milieu. U kijkt liever niet? Nee ongeschikt allemaal, komen alleen masr poppetjes kijken. Beetje kletsen voor geluid, spraakwater nee heb geen adviezen, schoonmaak al jaren. U bent gestopt? Ik niet alles tot dat ze een stomme glazen muilen parade van totale stompzinnigheid kunnen houden. 100% discrimatie richting mannen een jaar lang behalve dan die wel praten of niet en om zich heen kijken, totaal ontkend alles. Ja dan maken ze er wel even gebruik van. Ja precies, die volgt u wel, ja in een ooghoek U mag zelf kiezen. Van hetzelfde? Ja dat viel niet mee, beetje oorlogspad gegaan ja vallend luchtledig, tanden bijten brand. Ja snap ikraak ze aan svp. Irritant die gasten zeg! Lam zitten krn u dat? Heb jaren geoefend. En toen demolition pandemonium. Uhm ja dat is mijn favoriete team. U ziet ook geen mannen hier? Ander motief hout, boot ja tis waar zo’n gemist kampvuur. T hele jaar is geschrapt, niemand weet nergend iets van, dank voor de inzet, 2022 was voor oud en nieuw al t vuil weg., met nog 25 minuten op de klok te gaan. Bertje te optimistich dag of vier geleden. Snap u zelfde inzet destijds 17 jaar en nu, alleen de middelrn zijn anders. Awareness associate ollidaise organisation, all things quiet.

Reageer
gravatar

Ik vrees dat de meeste lezers en de redacteuren de originele lift nooit op het witte doek hebben gezien.
Mijn kleinzoon Alexander ook niet anders had hij een vervolg beslist niet voorgesteld.

Reageer