YT - davidfromlille80

Lift uit ‘De Lift’ overleden

Hijstoestel/acteur werd 43 jaar

Na een korte periode van onderhoud is gisteravond hijstoestel/acteur Lift overleden. Hij vergaarde in de jaren ‘80 bekendheid als enge lift in de film ‘De Lift’ van Dick Maas. Ook speelde hij de rol van Sjakie in de serie Flodder. Lift is 43 jaar oud geworden.
Hij wordt volgende week in besloten kring naar de begane grond geleid. Tot die tijd zullen bezoekers de trap moeten nemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zover waren in Den Haaq inmiddels ook al. Rutte, Zijlstra, Pechtold en Buma hebben al een concept Belastingplan 2017 klaar. Stookkosten gaan omhoog, zorg- en huurtoeslag gaan versneld omlaag en miljonairs krijgen een verhoging van de belastingvrije voet tot 95 % van hun fiscaal belaste vermogen in binnen- en buitenland (daaronder Panama en offshore-constructies).

gravatar

De korte periode van onderhoud kwam helaas te laat, een acuut liftbeddentekort deed hem (of haar?) de das om. Na 43 jaar dagelijks geduldig gedragen lijden, gaf hij/zij de geest. De firma Otis heeft een rouwadvertentie geplaatst in alle grote dagbladen. Disclaimer: dit overlijden valt overigens wel ná afloop van de garantieperiode.

Reageer
gravatar

Lift zal de komende week in het bijzijn van zijn naaste familie worden gecremeerd in de kelder van het gebouw. Ik wens hen vanuit deze plaats dan ook veel sterkte toe.

Reageer