Shutterstock / antoniodiaz

Shutterstock / antoniodiaz

Stel huurt voor 3 dagen oppas in om naar nieuwe Scorsese-film te gaan

Jay en Davina wachten er al weken op: Killers of the Flower Moon, de nieuwe, epische film van Martin Scorsese. Dit weekend is het eindelijk zover en kunnen ze het magnifieke epos zien. Ze zijn goed voorbereid en hebben voor vrijdag tot en met zondag verschillende oppassen geregeld om de marathonfilm in alle rust te kunnen bezoeken.

“We kijken in die drie dagen niet alléén maar naar de film”, legt Davina uit. “We gaan naar een bioscoop in Alkmaar waar ze een pauze in het midden van de film hebben, dus de totale schermtijd is maar een dag of twee.”

“Die drie dagen is inclusief reistijd, het opzetten van de tent in het Pathé-filiaal en de rijen voor de snacks”, zegt Jay, die de tijdsinvestering “relatief klein” noemt. “Ik heb zelf alleen voor vrijdag een vrije dag op moeten nemen. Ja, en voor maandag, om bij te komen. En dan nog voor dinsdag, om recensies te lezen en m’n Letterboxd bij te werken. Vijf dagen vrij is een kleine moeite voor zo’n mooie film.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *