Shutterstock / Brian Friedman

Shutterstock / Brian Friedman

Swifties opgelet! Wij hebben 2 concertkaarten en hebben heel veel zin om te gaan

Swifties opgelet! Wij hebben 2 tickets voor de The Eras Tour in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA en, OMFG, we zijn echt super excited om te gaan.

Wekenlang hadden de Swifties van onze redactie stress over het bemachtigen van de kaarten. Nu we er twee hebben, hebben we hele andere zorgen. Hoe gaan we nog een JAAR kunnen wachten op dit concert?? Vanaf hoe dichtbij gaan we haar zien? Over hoeveel weken moeten we al voor de ArenA gaan liggen? We staan nog steeds te trillen, we gaan gewoon naar Taylor Swift! Waarschijnlijk slapen we vanavond niet en liggen we tot vier uur ’s nachts privéjets te tellen in bed, maar we gaan gewoon naar FUCKING TAYLOR SWIFT!!!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit gaat over Gunther en Wolfgang (er zijn beelden van de revue, uiterlijk wel ja, verder als Zoetermeer (bitter weinig), niks mis met jazz daar ja hoor s even u moet toch s ernstig woord bespreken met deze naabral.

Echt verder een hoop zand erover, staat u goed, en beetje voorzichtig aan, weer station in Zeeland – schuur steen kippen katten haaibalen – grensovergang door de winkel heen, het is het enige voorbeeld van hoe dat land ken wel wezen zal.

Reageer
gravatar

Denk jij dat ik het verkeerd heb begrepen, dan lees ik het wel in jouw commentaar.
Jasper heeft het over twee collega.s van de redactie die zich Swifties noemen (een zangduo?) die kaartjes hebben voor een concert van een zanger die copuleert met ene Taylor Swift in een Amsterdams voetbalstadion..

Reageer
gravatar

Misschien moet jij wat meer bij -jij-zelf te rade gaan of jij jouzelf wilt blijven exposeren door zo opzichtig te blijven door -emmeren over luttelde linguistische details!