SGP / YT

SGP / YT

Kiezer kondigt vertrek Wybren van Haga aan

Het regende vandaag aankondigingen in Den Haag: van meerdere politici werd duidelijk dat ze afscheid nemen na de verkiezingen. Ook Wybren van Haga vertrekt, zo maakte de Nederlandse kiezer bekend.

“Net als Rutte, Hoekstra, Heerma en waarschijnlijk Kaag keert ook Van Haga niet terug”, zegt de kiezer in een verklaring. “Dat voelt goed.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van Haga werd nadat ‘ie de VVD was uitgezet, lid van FVD. Ook dat ging fout in mei 2021. Daarna plaste hij in zijn broek en dat voelde heerlijk warm aan, maar daar is qua temperatuur wel verandering in gekomen. Nu probeert het joch op eigen benen te staan, maar heeft nog steeds niet leren lopen.

Reageer
gravatar

Door de aanwezigheid van huizenmelker Prins Bernhard onder de reageerders, krijg ik steeds meer de indruk dat De Speld waarheidsgetrouw fake-nieuws verspreidt. Laat de echte prins achter de 2 brilleglazen op staan.

Reageer
gravatar

Er is gelekt dus! Dit was een conceptversie, waaraan ik en mijn achterban nog aan het sleutelen waren, want we zijn het nog niet eens. Ik eis opheldering over deze gang van zaken.

Reageer