Butus / Shutterstock

Butus / Shutterstock

Sander doet kleinste cocaïnevondst van het jaar

‘Piepkleine hoeveelheid aangetroffen in binnenzak’

De 23-jarige Sander heeft dit weekend de kleinste cocaïnevangst van het jaar gedaan. In zijn binnenzak in Rotterdam trof hij een minuscule hoeveelheid cocaïne aan, verstopt tussen huissleutels, bankpasjes en enkele sanifair-bonnetjes en verpakt in een smoezelig plastic zakje. “Ik weet niet precies waar het naar toe ging, of wat de straatwaarde is, maar het is echt de kleinste vangst van dit jaar”, zegt Sander. De precieze straatwaarde van de vondst is niet met zekerheid vast te stellen, maar volgens een teleurgestelde Sander ‘kan het niet meer dan een euro zijn, ofzo’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *