Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Met Nivea Non-binary kunnen nu ook non-binaire mensen zich wassen

Het bekende huid- en haarverzorgingsmerk Nivea gaat een nieuwe lijn producten lanceren: ‘Nivea Non-binary’. Deze lijn is speciaal ontwikkeld zodat mensen die zich als non-binair identificeren ook verzorgingsproducten kunnen gebruiken.

“We begrijpen dat mensen graag douchegel of dagcrème gebruiken dat is aangepast op hun eigen gender”, vertelt een woordvoerder van Nivea. “Vandaar dat we ooit Nivea Men hebben geïntroduceerd, om ook mannen bij onze producten te betrekken.”

Naar verluidt werkt Nivea aan nog meer lijnen die speciaal op genderidentiteiten worden aangepast, zoals Nivea Trans, Nivea Agender en Nivea Gender Fluid. “Het is de hoogste tijd dat iedereen van onze producten gebruik kan maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *