Sponsoring politie: ‘Het gaat om de veiligheid en bakken gefrituurde kip’

Meer op blauw op straat met commerciële dienstverlening


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ploertendoders en wapenschilden die gecertificeerd zijn door de Rijkspolitie. Die inkomsten daaruit worden teruggeploegd idvv gefrituurde kip.

Dus de kip betaald zichzelf. Kentucky heeft er niets mee te maken.

Reageer
gravatar

Ook Nederlanders die zich voordoen als geïmmigreerde doch volledig onaangepaste Algerijnen; zij kunnen dan lijden aan acute paranoia, slachtoffergedrag, projectieve identificatie, MPS en het Gilles de la Tourette-syndroom, in zeldzame gevallen zelfs aan alles tegelijk. Waarvan acte. P.S. Hier is alarmfase III in werking.

Reageer
gravatar

Dit is inmiddels gebeurd. Heer de Nerd heeft dit opgelost, nogmaals dank daarvoor. Volgt u het relaas vanaf bericht no. 35 en het e.e.a. zal u duidelijk worden.

gravatar

Je zou denken dattie moe zou worden maar daar zijn natuurlijk ook weer pilletjes en poedertjes tegen, of voor. Juf? Is het vóór of tegen de slaap? Ik gok ‘tegen’.
Ik ga wél slapen, zoveel is zeker. Welterusten allemaal! (nou ja, bijna allemaal).

gravatar

Ehhh ja … ik zie daar een verontrustende tooling om banknummers en dergelijke te genereren: dat maakt ‘dat merk je morgen wel’ een beetje luguber, Cypriotische toestanden met rekeningen op 0 of erger.

gravatar

Een politieagent is bezig om een boete uit te schrijven, maar daar zit hij natuurlijk niet op te wachten. … maar je vergeet dat de persoon achter de kleren een mens is.
Het zijn rare beelden: een agente schopt een zwerfer meerdere malen en gaat …… zo hard dat je je eigennaam vergeet kk hoerezoon kom maar eh hoerezoon ik sla …… De politie mag zijn wapen alleen gebruiken als zij aangevallen worden of bij …… haha, dank je voor jouw comments
Den Haag: politie schiet man dood die agente neerstak. Pagina 3 … Als je vraag is of elke agent een taser naast zijn vuurwapen wil, dan zal 99% ja zeggen. ….. Vergeet niet dat in Amerika ongeveer 600 / 700 politieagenten per jaar de dood vinden tijdens hun werk. … Haha die reactie had ik al verwacht.

Reageer
gravatar

OM geeft toe: Rishi had inderdaad geen wapen?
Als ik hem was zou ik ook mijn vuurwapen trekken HAHA

Reageer
gravatar

Nu weer op 42, ik ben een draaikont van het zuiverste water vrees ik..
Wat altijd nog te verkiezen is boven een draaideurcriminele Annie; daar hebben we er hier ook genoeg van volgens mij. Rest nog de vraag: waar is hier!?!

gravatar

En dan te bedenken dat hij Joop Der Holländer heet; of is dat juist de verklaring? Juf? Juhuf!!
*steekt vinger op maar zegt niet welke*

gravatar

Haagsche Annie, lieverd,

Dat jij valt op Youp!
Nou ja, ik had het eigenlijk ergens wel kunnen verwachten.

gravatar

Helaas wel, Nitwit. Er zijn zelfs programmaatjes die verschillende IP-adressen genereren. Daar werkt dit knulletje waarschijnlijk mee.

Het kan zelfs via andere computers met een DDoS-aanval (Distributed denial-of-service). Maar dit zielige manneke zit thuis op zijn pc’tje zijn frustratietjes eruit te rammen. Die zijn makkelijk op te sporen. Daarna kan zijn provider worden verzocht hem te verwijderen. Hij komt op een zwarte lijst en zal het dan nog moeilijk hebben om nog ergens aan de bak te komen.

gravatar

p.s. Wel tamelijk grappig dat degene die dit liedje over cybergezeur heeft geplaatst zelf niet helemaal foutloos Nederlands schrijft..

gravatar

hier voorbeeld sponsoren
fondation dubai voor barcalona en nog meer club

unisco is faillet gegaan hahahahha

politie van belgie hebben geen geld voor papiren toilet

nederlands politie wel
dus sponsoren van ivo minister
zijn geld gebruiken om winst makken

Reageer
gravatar

Zeg zgn Algetoon zoals je jezelf al eerder noemde, als je fouten maakt om als een moslima over te komen doe het dan wel consequent. Kakanker=stotteren (denk ik in dit geval zeker te weten) en vlak daarna Kankaner=gewoon ehmmm.. DOM, als in NIET SLIM.
Gooi ik olie op het vuur als ik nu “doe ff normaal man” zeg?
Het zij zo; voor de 3e keer vraag ik me af of deze meneer of mevrouw geen permanente ban kan krijgen of is dat technisch erg muylijk redactie? Man of vrouw, dat is me niet duidelijk, ik denk eigenlijk eerder een vrouw met een behoorlijke aanval van PMS, heel naar, probeer Libresse-dames-dipers; die schijnen je volgens de reclame direct al een stuk vrolijker te maken! Allways: hetzelfde verhaal, mannen vinden je zelfs extra aantrekkelijk als je dat in je slip propt en van wat aandacht knap je vast op meid! (sorry normale dames, waar ik mezelf ook mee bedoel, min of meer) Het gaat nogal vervelen….

Reageer
gravatar

Sponsoring politie lijk Sponsoring van club hahahahahahha
veilighied om geld makken

geld kost geld hahahahha nederlands

Reageer
gravatar

Het leukste ooit van wegmisbruikers was toch die Marokkaan die zich achter het stuur vol Nivea zat in te smeren! Ze gaven hem wat boetes en toen reed hij ook nog tegen die flik zijn bromfiets. Gelukkig was er niks aan.

Reageer
gravatar

Ik mis toch een goede propositie en doelgroep strategie.
Die nivea moet natuurlijk worden ge-gift-wrapped in de bon, want anders pakt 1. nivea een verkoop, 2. de politie verdient die inzet minuten a 1 fulltime agent in dienst niet terug, 3. door rood licht rijden is een keuze, maar gladde klauwtjes en fietssturen… dat is een lawsuite waiting to happen voor de staat NL bv.

Reageer
gravatar

“taa-tuuu-taa-tuuu” – saaaaaai

We gaan in toekomst ‘Holland’s got talent’-talenten promoten door de saaie sirenes te vervangen door hun leuke liedjes.

Bel 0900-8844 (lokaal tarief) en stem op jouw favoriete sirene van de week!

gravatar

Met uw DNA profiel kan de politie de marketing van producten optimaal op uw behoefte afstemmen. Net zoals met ‘uw digitale DNA’ in de opsporingsdatabase van het CIOT, u voor uw telecommunicatie activiteiten een aanbieding kunt krijgen die u niet kunt weigeren.

Reageer
gravatar

Nou Margootje, had je op ons gestemd hadden we er Rolex- en HRA-agenten rond laten lopen. Weg met de arme autobestuurders. Ieder auto zijn eigen spoor, daar zou een ieder zich de vingers bij af kunnen lekken.
Maar Didi wilde dat ook zijn achterban kans maakt op boete-korting te krijgen door onze producten te gaan kopen. Vandaar…

Verkiezing van volgend jaar dus VVD stemmen: Vaar, Vaar Dooooor !

gravatar

Nou ja, het is dan wel warm en vers. Kan zo de vriezer in.
Valt me eigenlijk een beetje tegen dat die agent niet zegt ‘deze bekeuring wordt mede mogelijk gemaakt door Joh. Enschede’

gravatar

De klachtenlijn 112 bellen. Met een beetje geluk is tegen de tijd dat je dáár door de reclame heen bent 112 alweer opgeheven.

gravatar

Ja, bij (potentiële) winkeldieven blijkt een verzorgende handcrème gaat aan te slaan. Fietsendieven reageren vaak goed op pijnstillende onstekingsremmers in handige doordrukstrip. Voor zwaardere misdadigers hebben we voor elke doelgroep (verkrachters, lustmoordenaars, liquidators, etc.) speciale pakketten samengesteld.
Het beste is om zo snel mogelijk een dadersprofiel in te vullen op http://www.politie.nl/mijnprofiel zodat we onze marketing maximaal op uw criminele afwijkingen kunnen afstemmen. Overigens zijn er voor slachtoffers ook regelmatig bijzonder leuke aanbiedingen.

gravatar

Was het uierzalf, Suus? Dan was het een vrouwzoekende boer.
Was natuurlijk aan het testen of de handen niet te ruw zijn voor die tere koeietiet, anders trek je er brokkenpap uit.

gravatar

Geachte ir. J-P. Stuitelkraaf, Justitiële Markadviseur, helaas kan de politie de door u genoemde pagina niet meer vinden. Is dat toevallig of komt dat vaker voor? Zelf meen ik trouwens dat ik eerder een slachtofferprofielpagina nodig zou hebben. Ben ik dan bij de juiste doelgroep? — Daar komt alweer een politiewagen met zwaailicht en sirene. Daarstraks werd een lading gebakken kip gebracht. Toen een grootverpakking crème voor droge handen en intussen heb ik 3 pasjes voor het openbaar vervoer. Wat zie ik nu? Een platte doos ….. PIZZA! Niet weer!!

Weet iemand waar ik dit allemaal weer af kan bellen voordat ik in mijn nachtrust wordt gestoord door de aanbieding van Wake-up Lights van hoofdsponsor Philips?

gravatar

Bij ons in het Moederland had de politie wel iets beters te doen dan derderangs commercie-troep op de markt te brengen. Het is maar weer eens duidelijk geworden dat kapitalisme de gehele maatschappij verziekt.

Reageer
gravatar

Nee hoor, maar ik zie dagelijks hele kuddes van die blauwe vogels over m’n huis heen komen (als de wind in de zuidelijke hoek zit tenminste).