Spangas / NPO

SpangaS wil iedereen representeren en komt met meer transfobe personages

Kinderserie SpangaS wil graag alle groepen in de samenleving representeren. Nadat afgelopen week bekend werd dat er een non-binair personage zal worden geïntroduceerd, komt de serie nu ook met drie discriminerende, transfobe personages. De personages zullen Mike, Oumaima en Robin heten en uit alle delen van het land afkomstig zijn. De producenten van SpangaS zijn erg blij dat ze deze groep gefrustreerde, agressieve, intolerante, haatdragende jongeren kunnen representeren.

De producenten van SpangaS proberen al jarenlang alle minderheden te representeren in hun serie en zijn daarom erg trots dat ze nu ook de transfoben in hun serie zullen laten zien: “Als SpangaS zullen we de wereld niet veranderen, maar we kunnen wel proberen zoveel mogelijk groepen te representeren in onze fictieve school. Transfobe jongeren zijn een verbazingwekkend grote groep. Gelukkig zullen die nu ook op de SpangaS campus rondlopen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Facebook betaalt $ 530 per dag. Maak deel uit van Facebook en begin elke week extra dollars bij u thuis te krijgen. Ik heb in de voorgaande maand gewoon $ 8590 betaald. Begin met het krijgen van meer geld en geen betaling van uw schulden en verschillende uitgaven. Bezoek deze link en zie wat Facebook-eigenaar zei.
http://netprofit10.com

Reageer