Fedor Selivanov / Shutterstock

Fedor Selivanov / Shutterstock

Zwitserland wil weer eens klimaatneutraal zijn

Jahoor, Zwitserland wil vanaf 2050 klimaatneutraal zijn. Dat is de uitkomst van een referendum in het land. Kunnen ze nou nooit eens gewoon een klimaatkant kiezen?

“Andere landen kiezen wel gewoon partij. Kijk maar naar de laatste verkiezingen in Nederland”, zegt Eurocommissaris Frans Timmermans. “En zo blijft India doorgaan met heel veel CO2 uitstoten. Niet fijn voor de aarde, maar ze bekennen tenminste kleur.”

“Andere landen kiezen wel gewoon partij. Kijk maar naar de laatste verkiezingen in Nederland.”

Weer andere landen staan juist duidelijk aan de kant van het klimaat. “Costa Rica draait bijna volledig op herbruikbare energie”, aldus Timmermans. “Neutraal blijven terwijl de wereld in de fik staat. Dat vind ik laf van Zwitserland.”

Critici plaatsen vraagtekens bij de toekomstige neutraliteit van Zwitserland. “Zolang ze Zwitserse kaas blijven leveren aan niet-neutrale landen, kan ik niet erkennen dat zij geen belangen hebben in de strijd tegen klimaatverandering.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zilt ditegro zittende last van illu avocado’s omdat paychex van 113,59 niet worden voldaan, advies voor verdere opslagfactor? Leave is a 100% factor shilling this end last year included, lack stack o f return responsive, mostly woven pay this cost.

Reageer
gravatar

And last but not least for 1/3 of the world is this meant as we or i cannot understand some other parts in the world, and keep forces for other ideas as a with hold and at least I want to say I want to be out of these / thesis results or sources for hold for the other two third,

Reageer
gravatar

Dus bij de open markt deviatie heb je grofweg gerekend wel een langer boekjaar: 13,5984 waarvan tot en met 15 ‘voor de papieren en de boeken en 1 maand is off set trade x 8 is 12,2 jaar 14 maart 2024 kan t starten als u er nut inziet en dan bijv. 14 aug 2025 weer verder?

Reageer
gravatar

Svp feedback als er verschil over inzicht is over toegestane afwijking bij open market trade: 0.002770708 niet geldig bij draaigetallen (die al vastgelegd zijn en mogelijk al naar gehandeld), en originele gedachte was deze:

min max deviation score uw2 is 1,70315 1/23

gravatar

dat laatste getal was basis waarna persoon 1 2 en 3 nog getal(len) toevoegen zodat meerdere invalshoeken afgewogen kunnen worden voor een opt verdeling van 23 en nu ik dit opschrijf is er wellicht nog een factor 4 (1000 /- swap).

gravatar

Deviate optimized is
1,172805443
waarvan (8 is nieuw tov paar dagen eerder)

1,17280

5443

5443 is keuze persoon 1 add 5 persoon 2 add 4 (half eight) persoon 3 trade 0000 123

so last one can set downweigt of factor 1000 -/-
markets can agree after setting nmbrs for a pass route

for a better understandability

Reageer
gravatar

De deviate is niet de enige factor, want met de deviatie bereken je ook de ideale looptijd van de deviate factor in verhouding tot een cirkel. Bv. het getal pi kan hiervoor een nuttig instrument getal zijn voor de berekening van bv. de lengte van een afgesproken boekjaar en de opbouw van de looptijd van handelafspraken.

Reageer