www.hollandfoto.net / Shutterstock

www.hollandfoto.net / Shutterstock

Vanochtend geen explosie in Rotterdam, is de onderwereldvete beslecht?

In Rotterdam vond vanochtend geen enkele explosie plaats. Politiechef Fred Westerbeke durft voorzichtig te stellen dat ‘de problemen de onderwereld uit zijn’.

“Als je kijkt hoeveel explosies er normaal gesproken in onze stad plaatsvinden, dan is een ochtend zonder echt bijzonder. Niet één of enkele explosies, nee, nul. We dachten vanochtend wel een knal te horen, maar dat was bij een geldautomaat en niet bij een huis, dus dat telt niet. Dit is een keerpunt, denken wij.”

“En met ochtend bedoel ik echt van het krieken van de dag tot aan het begin van de middag”, verduidelijkt Westerbeke. “De onderwereldvete is over, wat ons betreft. Wij gaan weer boeven vangen.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sinds wanneer is een Kop boven een artikel, geschreven door een Vage Kennis, reden om eens per maand een eigen artikel te plaatsen? Wat denken jullie dan van deze kop: “DE SPELD IS DUIDELIJK ,,,,,,,,,,,,,”.

Reageer