Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers & Shutterstock

Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers & Shutterstock

Rotterdam maakt wijkbewoners en verkeer attent met spandoek

De gemeente Rotterdam heeft honderden spandoeken in de stad opgehangen om aandacht te vragen voor de explosies die deze week weer zijn begonnen. "Daarmee hopen we bewoners in de wijk, maar ook het passerende verkeer, attent te maken op de gevaren van explosies", legt burgemeester Aboutaleb uit.

Automobilist Gert (53) heeft het spandoek gezien en is er blij mee: "Tijdens de zomer zijn er bijna geen explosies geweest, iedereen was met vakantie. Dan gaat het toch een beetje uit je systeem. Nu de eerste knal weer heeft plaatsgevonden én ik dit spandoek zie, weet ik dat ik mijn auto voorlopig even een paar straten verderop neerzet."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *