Diana Grytsku / Shutterstock

Diana Grytsku / Shutterstock

Dom: deze vrouw heeft wel een bodem gelegd maar is daarna niet gaan zuipen

Een onvergeeflijke blunder van de 24-jarige Soraya uit Vinkeveen: ze heeft gisteravond bij het avondeten wel een flinke bodem gelegd, maar is daarna niet gaan zuipen. Pas nu, een dag later, daalt het besef langzaam in: “Die bodem lag er dus helemaal voor niets.”

Soraya at gisteravond een uitgebalanceerde avondmaaltijd met een perfecte combinatie van goede vetten, koolhydraten en eiwitten. Een ultieme bodem dus om de rest van de avond wanstaltig veel te drinken. Maar nee, ze liet deze gouden kans liggen en besloot met een theetje te netflixen en daarna acht uur slaap te pakken.

“Zo onnodig. Ik had beter gewoon kunnen avondeten”, reageert ze nu. “Je voelt ‘s ochtends pas: dit was echt een bodem. Nu kan ik de rest van de week ook niet meer zuipen, want zo’n bodem leg je maar één keer per week.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *