NOS

NOS

Tactiek grote uitstoters: het té warm maken voor klimaatprotesten

De grote uitstoters van deze wereld hebben een nieuwe tactiek om klimaatprotesten de kop in te drukken: het zo warm maken dat mensen geen zin hebben om de straat op te gaan voor het klimaat.

“Nu lijkt het alsof een nieuwe generatie bereid is alles te doen voor een ander klimaatbeleid”, zegt KLM-topman Ben Smith. “Maar nog een paar graden erbij en niemand komt meer onder z’n airco vandaan. Behalve dan natuurlijk om een vlucht te pakken naar Thailand of Bali. We beloven ook tegen die tijd nog goede aanbiedingen te hebben.”

Ook Amancio Ortega van kledingmerk Zara schaart zich achter het beleid. “We moeten niet vergeten dat we hier voornamelijk te maken hebben met verwende stadskinderen voor wie protesteren ook een beetje een hobby is. Maar naar het strand gaan is ook leuk toch? In de toekomst kan dat nog vaker.”

Nicolette van Dam laat vanaf d’r vakantieadres in Singapore weten volgende week verder te trekken naar Jakarta. Vanuit daar zal ze met een jacht een rondreis maken langs de Indonesische archipel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben er ook wel een beetje klaar mee.
School klaar, nu leuke dingen!

Een jaartje er tussenuit, op een jacht ofzo.

Laatst naar de VS en terug gezeild op het bootje van een miljonair.
Schat van een man!

Reageer
gravatar

Vrouw kwm laatst bij de dokteur en die zei heb last van mijn Rijnscheldeverolme complex en laat derest maar doodzitten spreken is zilver á rato 144 ounce punch

Reageer
gravatar

Ik zeg when de West was won
hetzij a droite hetzij links in combi met tectonische kavels à 4096,99, het moet gezegd de uitstoot zonder kussen was toenook al crypo apicrief

gravatar

Die protesteren snappen toch wel dat overbevolking het echte probleem is.
Dus allemaal een knipje. Kinderbijslag afschaffen. De club van 10 miljoen.

Reageer
gravatar

Als iedereen nu eens een elektrische bakfiets en een paar elektrische auto’s neemt is er helemaal geen probleem. Idee! Misschien kunnen we die wel kado geven aan nieuwe Nederlanders!