NOS / Studio Speld

NOS / Studio Speld

Gezellige weerman: ‘Dit weekend kun je teringhard bronzen’

‘Pas op dat je deze kans niet misloopt’

Veel weerstations waarschuwen dit weekend voor de tropische hitte, zo niet de weerman Jerry van Mierop van regionaal weerstation Jerry. Hij raadt iedereen dit weekend aan om tering hard te gaan zonnen.

“Natuurlijk is uv-straling niet alleen maar goed en huidkanker bla bla bla, maar je wilt ook bruin worden toch?” stelt Jerry voor de weerkaart met zomerse temperaturen. “We hebben hier godverdomme acht maanden op zitten wachten. Mij krijgen ze in ieder geval niet in de schaduw.”

Jerry wil de mensen dan ook waarschuwen. “Niet te veel smeren. Hoewel, met een beetje zonnebloemolie kun je jezelf lekker in de wax zetten en smerig hard bruin bakken. En check ook even waar de pils in de aanbieding is. Niks zo lekker als een koud biertje in een zonovergoten park.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze man gaat de 67 niet halen. Dat scheelt dan weer zo’n 10.000 € per jaar (waarschijnlijk meer, want ik kan me niet voorstellen dat er iemand met deze mafkees wil samenwonen) aan AOW-uitkeringen. Ook te betalen door zijn medeburgers.