BearFotos / Shutterstock

BearFotos / Shutterstock

Man die niet tegelijk kan luisteren en voetbal kijken wil graag een trio

Peter (39) uit Lelystad droomt van seks met twee vrouwen tegelijk en probeert zijn vriendin vaak over te halen tot een trio. Hoe hij dat wil gaan uitvoeren is een raadsel, want Peter is nog nooit in staat geweest tot enige vorm van multitasken.

“Je hebt zelf een keer gezegd dat je sommige vrouwen best aantrekkelijk vindt”, zegt Peter tegen zijn vriendin. “Die ene collega van jou is toch biseksueel?” “Laten we het er vanavond even rustig over hebben”, antwoordt zij. Helaas: vanavond speelt PEC Zwolle en wanneer Peter voetbal kijkt, is hij niet in staat tot een normaal woord, laat staan een gesprek.

De vriendin van Peter vindt het idee van een trio ‘best leuk’. “Maar ik zie de bui al hangen. Ik mag het gaan organiseren en van tevoren de slaapkamer opruimen. En dan lig ik daar twee personen te bevredigen terwijl Peter alleen bezig is met bevredigd te worden. Zo is hij gewoon, maar mocht ik ooit een trio hebben dan toch liever met twee anderen dan met mijn vriend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

as to say wdw isnoshcbflfh as lmsp f3dysyr spcntrcl for man at least 0.1 y tsft attend tlechy. Advtcp beste welcome advmcmair st 2cnd. The best u can do is swh.

Reageer
gravatar

Lieve vriendin (19) van Pieter,

Je had mij jouw brief gerust rechtstreeks kunnen sturen. Dan had jij jezelf niet belachelijk hoeven te maken met het rare ingeprente idee dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen doen, door jou verwoordt met ‘multitasking’,Vouwen zouden dat wel kunnen. In de praktijk kunnen vouwen dat echter evenmin.

Jij kunt bijvoorbeeld geen twee verschillende truien tegelijk breien Zo kunnen mannen twee vrouwen niet tegelijk copuleren. Beide genoemde bezigheden kunnen alleen achterelkaar!

Mijn welgemeende advies: neem met een excuus voorgoed afscheid van jouw vrijer. Hij is copuleert liever met jouw collegaatje, waarmee hij hoopt wel een orgasme te beleven.

Groeten van Lieve Lita

Reageer
gravatar

Tja dodelijk zo’n emoticon, dat vind ik nou een amfibie. Zeker die, np gelukkig.
.A fool sees a tree differently. Youcntknorritsdf dus s nog even afwachten met volg seizoen contributie toch jammer hij was zo stipt.

Reageer