Shutterstock / Elnur / Studio Speld

Shutterstock / Elnur / Studio Speld

Kelly contourde teveel en nu is haar gezicht heel klein

Oeps! Kelly (23) uit Mijdrecht, bekend van het YouTube kanaal Hup Hup Make-up, is uitgeschoten met contouring. Haar gezicht is nu vier keer zo klein geworden.

Contouring is een techniek waarmee je (delen van) je gezicht kleiner kan maken. Deze techniek is een uitkomst voor mensen die onzeker zijn over de vorm van bijvoorbeeld hun neus, kin of voorhoofd. Maar, zoals Kelly laat zien, is dit niet zonder gevaren.

“Echt zo dom van me” piept Kelly uit haar kleine mondje. “Ik herken mezelf niet meer terug.” Er staan tranen in haar kleine, priemende oogjes. “Ik hoop dat mijn kijkers nu inzien dat er ook een schaduwkant zit aan ‘the power of make-up’.”

Kelly hoopt dat deze actie niet leidt tot gezichtsverlies onder haar volgers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *