Josefien Overeem

Josefien Overeem

Vrouw kijkt make-up-tutorial niet af en loopt nu rond met een streep op haar gezicht

Toen Caro (23) een make-up-tutorial van haar favoriete beautyvlogger keek, was ze eerst verbaasd dat ze een zwarte streep over haar gezicht moest trekken. “Ik vond het eerst een beetje raar, maar aan de andere kant: ik heb wel gekkere trends gezien.” Toen het filmpje al vrij snel over ging in een reclame, besloot Caro haar laptop dicht te klappen. “Ik dacht dat het nu wel klaar was en ik moest ook gewoon naar een afstudeerborrel toe.” En dus liep Caro de rest van de dag rond met een zwarte streep over haar gezicht.

“Ik heb er best wel wat complimenten over gekregen”, zegt Caro. “Kijk, je ziet wel vaker merkwaardige fashion- en make-uptrends, zoals gebleekte wenkbrauwen en paars okselhaar, dus ik denk dat mensen ook gewoon dachten dat ik een bold statement maakte. Iemand zei dat ze het heel vet vond dat ik liet zien dat alles twee kanten heeft.”

Caro glimlacht. “Ik had blijkbaar dat filmpje af moeten kijken om the power of make up te ontdekken door de helft van mijn gezicht op te maken. Maar aan de andere kant heb ik nu gezien dat ik één streepje voor heb in het zetten van trends. Ik ga denk ik mijn eigen beauty channel beginnen, ‘Oneliner one love’. Ik denk dat mensen daar echt op zitten te wachten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *