txking / Shutterstock

txking / Shutterstock

Daders Sanda Dia blij dat ze niet de gevangenis in hoeven: ‘Je wordt daar als groentje slecht behandeld’

De achttien leden van de Belgische studentenvereniging Reuzegom die zijn veroordeeld in de zaak rondom de dood van Sanda Dia zijn blij dat ze niet de gevangenis in hoeven. “Je wordt daar als groentje heel slecht behandeld.”

De daders, die taakstraffen en geldboetes tot 400 euro opgelegd kregen, hebben gehoord dat nieuwkomers in het gevang een ‘heel pittige tijd’ te wachten staat. “Je krijgt van alles over je heen in het cachot, zeker als medegevangenen het gevoel hebben dat jij er niet bij hoort. Maar goed, dat blijft ons gelukkig bespaard nu.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *