William casey / Shutterstock

William casey / Shutterstock

Blowverbod hakt er keihard in bij Davey: ‘Ga wel ergens anders heen ofzo.. weet niet even kijken.. ja’

Het blowverbod in de binnenstad van Amsterdam is vandaag van start gegaan, en dat hakt er keihard in bij de 27-jarige Davey: “Ga wel ergens anders heen ofzo.. weet niet even kijken.. ja.”

Davey maakt een aangeslagen indruk, denkt diep na en steekt van wal: “Wow echt? Dat is lijp man.. wacht waar gaat dit over? Oh ja… damn boetes ook? Maar waarom ook alweer? Toeristen ja? Ja man, toeristen. Ik zie ook weleens toeristen lopen.. weet niet zeker trouwens of het toeristen zijn of gewoon mensen in de Albert Heijn.. maar mensen in de Albert Heijn kunnen in feite ook toeristen zijn.. maar van wie mogen ze niet meer blowen? Van mij mag het wel gewoon eigenlijk.. vind ik.. toch? Maar overlast ja… dat is ook niet cool… ik vind sowieso wel dat er de laatste tijd veel ja.. ik heb best wel honger man.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Invnr 1397 aktenr 135 als zo plat mogelijk moet, 16-08-1943, akte op 18-08, als illustratief voorbeeld omdat wij geacht het volledig voor u uit te spellen, over irritatie gesproken van de gnoegemeente. Zou toch fijn als u voor 1 dag ook eens die verplichting zou voelen voor verantwoording ipv een stukje beleving naar de mensen toe. Akte opgemaakt in Utrecht

Reageer
gravatar

Odis, Marie,, cultuurbehoud? Of erfgoed? Dahlia’s? U hebt helemaal gelijk, leip dat het internet niet werkt als je denkt ben toch benieuwd, In Ede wel in galerij te vinden, nee Gerston.

Reageer