StudioSpeld / Shutterstock / Tikkie

StudioSpeld / Shutterstock / Tikkie

Tikkie introduceert realistische bedankjes na betaling

De online betaalverzoek-app Tikkie introduceert realistische bedankjes na de betaling. Op de app was het al mogelijk om het gifje te personaliseren, maar nu wordt ook de tekst onder handen genomen. “Niet iedereen is per se superblij dat je betaald hebt”, zegt een woordvoerder van het bedrijf. “Daarom hebben we nu een passend tekstje bedacht voor elke situatie.”

Gebruikers van de app kunnen nu onder andere kiezen uit: ‘Mark schaamt zich dat hij het heeft gevraagd, maar is nu toch blij met die 20 cent!’, ‘Julia baalt dat ze het drie keer moest vragen maar is toch blij dat haar bankrekening nu met 2.99 gespekt is’, ‘Hehe eindelijk, was dat nou zo lastig? Bedankt hoor’ of ‘Jeremy is superblij dat je alsnog bevriend met hem wil zijn ondanks dat hij een krent is.’

Kai, een fervent gebruiker van de app, is tevreden over deze ontwikkeling: “Ik kan nu eindelijk eerlijk zijn als ik een tikkie stuur. Dat vind ik heel belangrijk. Het scheelt ook dat ik er nu niet zelf nog een passief agressief berichtje achteraan hoef te sturen, dat doet de app al voor me. Kortom, ik ben superblij!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed idee voor de penningmeester van De Speld:
Stuur alle lezers een Tikkie! Dat levert misschien meer op dan het bedelen om vage kennis te worden.

Reageer
gravatar

jobhopping met invalshoek in beeld? Ruimte.veranxering en even met een flits op een gegeven moment, staart er nog 1 de peilloze diepte in, die kon het niet vatten wel zn best doen en een onbegrijpelijke keuze maken oja vandaar dat vreemde plakboek over de beker..

Reageer