Shutterstock: fizkes

Shutterstock: fizkes

Myrthe durft geen Tikkie te sturen omdat iedereen dan kan zien dat ze bij ING zit

Elke keer nadat Myrthe (27) uit Amersfoort geld heeft voorgeschoten begint de worsteling opnieuw. Gaat ze haar vriendinnen een tikkie sturen, zodat ze het geld terugkrijgt? Of laat ze het betaalverzoek achterwege? In dat geval kan ze fluiten naar haar geld, maar zien haar vriendinnen in elk geval ook niet dat ze een rekening heeft bij ING.

“Het is een duivels dilemma”, zegt Myrthe in een café, terwijl ze een glaasje kraanwater bestelt. “Aan de ene kant wil ik net als ieder normaal mens mijn geld terug als ik iets heb voorgeschoten. Aan de andere kant hoeft echt niet iedereen te weten dat ik in kernwapens investeer, omdat ik te lui ben om van bank te wisselen.”

Ze kiest eigenlijk altijd voor het laatste. “M’n zus weet het, haar durf ik er nog wel eentje te sturen. Maar ik ben veel te bang voor de reacties van mijn vriendinnen. Wat zullen ze wel niet van me denken?”

Ze staat op om haar jas aan te trekken. “Jij wilde niks drinken toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens onderzoek door de Okki van vorige week kom je bij de spaarbank met de S het beste uit met je geld. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

En anders is de Sparkasse Bad Oeynhausen ook een prima alternatief. Iedere 4 uur bereikbaar met treinserie 140 (Asd-Bhf)

Reageer
gravatar

Rammelend artikel vol onzin, zelfs onlogisch voor verhalen die leuk zijn bedoeld.

De eerste alinea kan nog wel een beetje, maar in de tweede gaat het finaal mis. (Onder andere de veronderstelling dat je in een kroeg voor kraanwater niks hoeft te betalen. En het onwezenlijke verband tussen bankrekeningen en kernwapens.)

Je blijft sterrenloos dit keer, Thom.

Reageer
gravatar

Deze jonge vrouw zit er warmpjes bij. Dat is duidelijk te zien op de foto. Zoals al dergelijke vrouwen probeert Myrthe overal geld te halen waar ze maar denkt geld te kunnen halen. Haar banknummers zijn daarom al algemeen bekend. Dus wat zeur te nou.

Reageer
gravatar

Dus wat zeurt ze nou.

Waarom hebben reageerders geen kans om nog enige tijd hun inzending te verwijderen of te corrigeren, zoals bij vele andere websteks?

gravatar

Er is beweerd dat Israël al weken eerder experimenteerde met de nieuwe corona variant.

Naftali Bennett: We voeren een ‘war game’ oefening uit om ons voor te bereiden op een nieuwe variant (die nog niet eens bestaat).