RossHelen / Shutterstock

RossHelen / Shutterstock

Hond aan opgewonden geblaf te horen erg blij dat hij in krappe bovenwoning middenin centrum woont

Aan het onophoudelijke geblaf te horen moet deze hond wel súperblij zijn dat hij in een krappe bovenwoning woont, middenin het centrum van Utrecht. Vroeg in de ochtend begint het geblaf al, en je hóórt de hond gewoon denken: 'Wauw, ik kan tegen déze muur aan rennen, maar ik kan ook kiezen voor die andere muur, drie meter verderop'.

Zijn baasjes kijken vertederd naar het beest. “Toen we hier een paar jaar geleden kwamen wonen, konden wij er ook niet over ophouden: hoe sfeervol deze bovenwoning is, en hoe fijn de locatie, echt middenin de stad”, zegt Tobias. “Maar Spike kan het volgens mij nog steeds niet geloven, alsof hij het elke dag voor het eerst ziet. Zo lief.”

Zo lang Spike leeft, wil Tobias hier nooit meer weg. “En dan hebben we ook nog een balkon. Daar is Spike ook zo gek op. Soms ben ik bang dat hij er van blijdschap bijna van af springt, haha!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *