Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Vera Bergkamp: ‘Onveilige werksfeer in Kamer is goede afspiegeling van de rest van het land’

Een onderzoekscommissie heeft vandaag geconcludeerd dat er sprake is van structureel grensoverschrijdend gedrag en een onveilige werksfeer in de Tweede Kamer. Kamervoorzitter Vera Bergkamp zegt in reactie dat ze zich goed kan vinden in de conclusies van het rapport: “Wij streven ernaar om een goede afspiegeling te zijn van de samenleving en daar hoort nou eenmaal een verziekte werkcultuur bij.”

Bergkamp licht toe: “Er wordt hier goed gekeken naar wat er speelt in het land. We zien dat er op veel plekken in de media, cultuurhuizen en het bedrijfsleven structureel grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt. Het is voor ons een speerpunt geweest om niet alleen te luisteren naar die signalen maar ze ook navolging te geven. Vroeger deed ik het niet, maar nu kaffer ik elke week wel even iemand uit. Heerlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit die Avatar serie? Vind t een matige uitvinding vooralsnog, Gelukkig hebben we de aanstekers nog. Het is wel of geen of gaan en amalgaam

Reageer
gravatar

WAARSCHUWING voor de lezers:
Dit bericht van Vera Bergkamp over haar Tweede Kamer is betrouwbaar nieuws. Jullie steun is nodig om het zo te houden

Reageer
gravatar

En tegenwoordig woon ik in Kishinev.
Dus waar hebben we het over?

De taal zou ik nog moeten leren ja.
Misschien woon ik er ook helemaal niet.