Pro Shots / NL Beeld

Pro Shots / NL Beeld

LAKS krijgt vandaag meer klachten binnen dan afgelopen 10 examenjaren bij elkaar

Scholenorganisatie LAKS heeft vandaag een recordaantal klachten binnen gekregen. De lancering van een gids met daarin taaltips voor gelijke kansen en genderbewustzijn in het onderwijs kon rekenen op evenveel telefoontjes als tien examenjaren bij elkaar.

“Veel lezers hadden moeite met de inhoud van de gids, blijkt uit een blik op de klachten. Zo stonden er naar hun idee bijvoorbeeld woorden op plekken die daar niet hadden moeten staan”, zegt een woordvoerder van het LAKS. “Ook waren er klachten van andere partijen binnengekomen over geluidsoverlast van mensen die de gids aan het lezen waren.”

De meeste klachten kwamen vanuit verschillende nieuwsredacties zoals het AD en de Telegraaf, maar ook individuen als Wierd Duk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik leg het nog één keer uit:
Aap, noot, mies, wim, zus, jet, teun, vuur, gijs, lam, kees, bok, weide, does, hok, duif, schapen, raam, roos, neef, fik, gat, wiel, deur, zes, juk, schop, voet, bok, bijl, ei, ui.
En nou kappen met die onzin!

Reageer
gravatar

U schrijft uw naam één keer met een hoofdletter, maar ook een keer met een kleine letter. Kunt u uitleggen hoe dat zit, meneer Teun?