Zhuravlev Andrey / Shutterstock

Zhuravlev Andrey / Shutterstock

Kind komt verhaal halen voor het slapen gaan

“Wat mot je dan? Kom hier dan!” Kleine Kevin staat in zijn pyjama boven aan de trap naar beneden te schreeuwen. Het is een vast ritueel: iedere avond komt hij voor het slapen gaan nog even verhaal halen.

“Anders slaapt hij echt niet”, vertelt zijn vader die naast de woest gebarende kleuter staat. “Het is altijd hetzelfde riedeltje: douchen, tandjes poetsen, verhaal halen en dan heerlijk slapen. Het maakt hem meestal niet echt uit wat voor verhaal hij precies gaat halen, of bij wie, zolang het maar gebeurt. Meestal valt hij halverwege al in slaap.

Kevin is al helemaal opgegaan in zijn tirade. “Had je nog whoaaaatzzzzzz…” Zijn oogjes vallen al dicht. Welterusten lieve Kevin.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *