Nadezhda Dorokhova / Shutterstock

Nadezhda Dorokhova / Shutterstock

Wij spraken de ene gek die het verpest voor de rest

Gerrit (46) over onder andere zijn aanval op de Sevilla-keeper, klap tegen Willems en aansteker richting Klaassen

Eén gek verpest het voor de rest. Dat is altijd de conclusie als het misgaat met supporters in het voetbal. Maar wie is die gek? Het is de 46-jarige Gerrit Bakker. Wij spraken hem.

Gerrit, die aansteker op het hoofd van Davy Klaassen: was dat nou nodig?
Nou ja, nodig, nodig… Feyenoord stond achter en ik had op dat moment de behoefte om een aansteker te gooien. Ik kan nu eenmaal goed mikken, na jarenlang oefenen. De rest vond het ook niks, maar ja. Dit is wie ik ben.

Het is wel veel de laatste tijd. Onlangs gaf je Jetro Willems nog een klap.
Ja, dat klopt. Toen was ik boos vanwege de wanprestatie van Groningen. Jetro probeerde me te kalmeren. Dat werkt misschien bij de rest, maar niet bij mij.

Om Sevilla-keeper Marko Dmitrovic aan te vallen kwam je zelfs het veld op.
Als fanatieke PSV’er vond ik dat Sevilla erg veel tijd rekte. Het was wel een klein inschattingsfoutje om een kale Serviër van twee meter uit te kiezen, maar je bent een gek of je bent het niet.

Wat is je volgende plan?
Eerlijk gezegd had ik wel gedacht dat ik zo langzamerhand een celstraf of tenminste een stadionverbod zou hebben, maar dat valt vies tegen. Ik ga nog niet verklappen hoe ik het dit weekend precies ga verpesten voor de rest, maar schrijf Emmen-NEC maar vast op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het artikel speelt op humoristische wijze in op de menselijke neiging om de schuld af te schuiven op anderen en de behoefte aan verantwoording nemen voor onze eigen daden.

Reageer
gravatar

binnenkort op shirts print stitchu hekwerk en surveillance, tja tja tja kun je wel shaken laat staan die gemoedelijkheid die de brievenbus ongemoeid laat, Twitter zet u klaar en showstopper spreekt er alvast schande van na de sensaidrukwerkkamerplant.

Reageer
gravatar

Gerrit (64) na die akkefietjes ben je toe aan het grote werk. Op internet zijn voor jou leuke bommetjes te vinden, waarmee je het voetbalstadion in Emmen met gemak kunt opblazen.

Reageer