Studio Speld

Studio Speld

Qatar introduceert killcam in stadions voor supporters die kussen in het openbaar

Mits u het WK niet boycot, kan het u niet ontgaan zijn: de killcam op het WK voetbal! Een initiatief van de host Qatar, dat een unieke toevoeging geeft aan de stadionbeleving. Het gastland introduceert de killcam in stadions voor supporters die kussen in het openbaar.

Niet alleen voor de supporters in het stadion, maar ook voor de kijkers thuis is het een attractie. Zodra het rustsignaal klinkt begint de killcam het stadion te scannen, op zoek naar supporters waar een mogelijke vonk tussen ontstaat. Of die simpelweg al over zijn gegaan op de openbare daad van affectie. Hun laatste openbare daad van affectie.

Dat de ludieke killcam haar vruchten afwerpt is een feit. Zo telde de wedstrijd tussen Senegal en Nederland 41,402 mensen in het stadion bij het laatste fluitsignaal. Terwijl er tijdens de aftrap nog sprake was van 41,721 aanwezige voetbalfans.

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *