goodluz / Shutterstock

goodluz / Shutterstock

Ruben (33) trots: minder schermtijd dan zijn zoontje (0)

Een opsteker voor de 33-jarige Ruben, die onlangs vader is geworden: zijn schermtijd is voor de derde week op rij minder dan dat van zijn zoontje Diede (0). “Anderhalf uur maar! Een half uur minder dan Diede. Heel nice.”

Rubens telefoon brengt elke week verslag uit over zijn schermtijd. “Ik ben de hele week in afwachting van mijn resultaat. Als ik dan zie staan ‘je schermtijd was vorige week 43% minder dan die van Diede’, geeft dat een heerlijk gevoel. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen in de huidige tijd. En het is verslavend, ik probeer het percentage elke week hoger te krijgen.”

Ruben merkt dat dit resultaat hem vooral in deze tijd van slaaptekort op de been houdt. “Ik moet er vaak uit ‘s nachts, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar ik bekijk het positief: het geeft me wel mooi de kans om een extra uurtje iPad aan te zetten voor Diedje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Had (HIJ) les kunnen en moeten worden gegeven over de Heilige Staatsbijbel!”, Kees, bedoel je nu niet de Statenbijbel? De STAATSbijbel is toch het VVD-partijprogramma?

Reageer
gravatar

Geachte meneer Van Der Struijs,
Ik kan mij dat niet meer herinneren, maar de sociale delen zullen inmiddels wel zijn geschrapt om aandeelhouders van grote bedrijven tegemoet te komen.

gravatar

Meneer, jouw stukje is zonder meer zeer schandalig en een gruwel voor de Heere.

Ik weet zeker dat de Heere het zonde vindt en zonde van de tijd dat op scholen van basisonderwijs tot en met universiteit reclame wordt gemaakt voor seksuele handelingen.

In die gruwelijk verknoeide tijd had les kunnen en moeten worden gegeven over de Heilige Staatsbijbel!

gravatar

Vrouw ga stofzuigen, de was doen, strijken, eten koken, schoenen poetsen, kinderen naar en van school halen en andere typische vrouwelijk bezigheden. Een zondige stukje schrijven hoort daar niet bij.