Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

BBB helemaal thuis in de Nederlandse politiek na schenden beloftes in eerste week

De BoerBurgerBeweging voelt zich een week na de overwinning helemaal thuis in de Nederlandse politiek nadat de partij in de eerste week al bekend maakte de eigen beloofde gedragslijnen te gaan schenden. BBB liet deze week weten toch toe te staan dat leden dubbele functies gaan innemen.

“Ja, we voelden ons eerst een beetje het buitenbeentje. Het voelt goed om nu toch door andere kamerleden als gelijkwaardig te worden gezien”, zegt Caroline van der Plas. “Ook door de rest van Nederland worden we nu gezien als een volwaardig Nederlandse, politieke partij.”

In de toekomst hoopt de jonge partij nog meer beloftes niet na te komen om aan verwachtingen te voldoen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was mevrouw Van Der Plas niet omroepster bij Radio Caroline?
Voor de jongelui: dat was de varende radio-omroep voor de Engelse oostkust die Beatles en Rolling Stones wereldberoemd heeft gemaakt.

Reageer
gravatar

Wat ook goed valt in Den Haag zijn de leugens van Caroline. Ze heeft in tegenstelling tot Rutte echter een goed geheugen voor valste gegevens (false data – red.) van deze fabrikanten en de boerenpartijen. onder andere dat Burger in de naam van haar partij is natuurlijk onjuist.