NOS

NOS

Is BBB wel klaar om kiezer teleur te stellen?

Na de grote winst van de BoerBurgerBeweging rijst de vraag of de partij wel klaar is voor haar opgave om de kiezer teleur te stellen. De relatieve nieuwkomer in het politieke landschap heeft op korte termijn veel semi-capabele bestuurders aangetrokken die nu moeten bewijzen dat ze niet functioneren.

Heeft de partij van Van der Plas het in zich om niks klaar te spelen de komende vier jaar en dan weer van het toneel te verdwijnen? De partij heeft er alles aan gedaan om een groep mensen te verzamelen die binnen een jaar hopeloos verdeeld raken wat uiteindelijk tot een scheuring zal leiden.

De kandidaten van BBB gaan er naar eigen zeggen alles aan doen om de komende jaren zoveel mogelijk ruzie te maken en geen haalbaar plan te presenteren om zo het algehele vertrouwen in de politiek nog verder te minimaliseren. De grote winnaar van de verkiezingen belooft een turbulente maar betekenisloze periode in het pluche tot de volgende hemelbestormer het stokje overneemt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, de VVD hanteert al jaren succesvol de strategie om het vertrouwen in de politiek bij de mensen te beschadigen. Hun doel is immers een kleinere overheid en minder regelgeving.

Reageer
gravatar

De Speld, ik verklaar nu, dat jullie ‘humor’ nu volkomen fout zit. Bestaat jullie hoofdredactie soms uit zeer teleurgestelde VVD-stemmers?

Reageer
gravatar

In de geschiedenis is er maar één hemelbestormer geweest: Jezus Christus. Weldra in de eindtijd zal een bestorming van de hemelpoort van Petrus plaatsvinden, maar uitsluitend door levende en dode katholieken, tenminste als ze voldoende aflaten hebben verdiend. De rest gaat naar de hel.

Reageer