Nancy Beijersbergen / oliverdelahaye / Shutterstock

Nancy Beijersbergen / oliverdelahaye / Shutterstock

Kiezer die twijfelt tussen VVD en GroenLinks tevreden over verkiezingscampagne

Emma van Daalen is zeer te spreken over het verloop van de verkiezingscampagne tot nu toe. De 40-jarige Apeldoornse twijfelt nog tussen de VVD en GroenLinks, maar rekent erop dat ze volgende week een doordachte keuze kan maken.

“Het is tot nu toe bijzonder informatief”, zegt Emma enthousiast. “De verschillen tussen VVD en GroenLinks worden steeds helderder. Dat helpt me enorm bij het maken van mijn keuze.”

Het is Emma inmiddels duidelijk dat de VVD wil ‘doen wat nodig is’. Ook weet ze nu dat links de grootste kan worden in de Eerste Kamer. “Kan gewoon”, zegt ze daarover.

“GroenLinks wil de rijken belasten en de VVD wil de belastingen verlagen”, constateert ze bovendien. “Voor allebei valt wel wat te zeggen. Ik ben er nog niet uit, maar ik verwacht zondag bij Pauw de knoop door te hakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De mensen mogen kiezen.
Vergeet niet dat de keuzes in verhouding tot de slaven die ze waren in verhouding tot de farao in verhouding tot wie hij nu is even groot blijven.

Reageer
gravatar

Ik vind persoonlijk dat Pot Azijn beter is.

Nu ik hier toch ben een raadsel om op te lossen:
Wat is het opmerkelijkste verschil russen een vakkenvuller en een zakkenvuller.

gravatar

Is het wellicht mogelijk om, behalve de kansparels, tevens de taal-ayatollah’s een (re)integratiecursus “fatsoen moet je doen” op kosten van de gemeenschap aan te bieden?

gravatar

Wat is het verschil tussen de “Wij Willen Nederland Kapot Maken Partij” en de “Partij Tegen de Burger”? Kunnen die 2 partijen niet gewoon fuseren? Of anders een lijstverbinding aangaan.

gravatar

Daniëlle, zijn moet te maken zijn en dat is dan dan.

Even tussen haakjes:
(Er zijn taal-emancipatoren die ‘zijn’ willen vervangen door ‘hun’. Meervoud ‘hunnen’. Praktijkvoorbeeld: “Dan zou de keuze voor rechtse groenen makkelijker te maken hunnen.”)
Gewoonweg belachelijk!