Marcel Alsemgeest / Shutterstock

Marcel Alsemgeest / Shutterstock

Witte elfjes ongerust over komst nieuwkomers naar Droomvlucht

De witte elfjes in Droomvlucht zijn flink ongerust over de komst van nieuwkomers naar Droomvlucht. “We hebben absoluut niets tegen die elfen, maar ze zijn toch gewoon anders dan wij”, zegt een van de elfjes, die liever niet bij naam genoemd wordt.

“Begrijp ons niet verkeerd: die nieuwkomers mogen dan bruin en zwart zijn, het gaat ons absoluut niet om huidskleur. Al waren die elfjes paars. Waar wij ons zorgen over maken zijn cultuurverschillen. Droomvlucht is een mooi en groot land, maar we doen de dingen hier wel op onze eigen manier, en het is voor ons maar zeer de vraag of die lui zich kunnen aanpassen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij maken een docu over dit probleem, waarbij alvast één ding vaststaat: de conclusie dat de witte elfjes monddood worden gemaakt in hun eigen land. Maar we blijven uiteraard wel journalistiek professioneel.

Reageer