Magalhães / Wikimedia Commons

Magalhães / Wikimedia Commons

3 dingen die je moet laten als je een bapao bent

Het leven ziet er heel anders uit als je een bapao bent. Velen staan daar niet bij stil. Maar je moet je bedenken dat als jij een bapao bent sommige deuren zich voor je sluiten, deuren die voor anderen juist opengaan. Om mensen te helpen hier bewust van te zijn zijn hier drie dingen die je moet laten, als je een bapao bent.

1. Carrière maken

Carriere maken zit er als bapao zijnde meestal niet in. Je kunt opgewarmd raken in de magnetron, maar daar houdt het vaak op. Ja, behalve als je model staat in een broodje bapao reclame. dan kan je aardige knaken verdienen. Maar de kans dat jij daar als zijnde een broodje bapao zelf veel van terugziet is dan weer gering.

2. Liefde bedrijven

De liefde bedrijven is een enorme uitdaging als je een bapao bent. Je hebt onder meer geen geslachtsdelen, maar belangrijker nog: geen innerlijk gevoelsleven om de behoeften en wensen van je partner aan te voelen of in te willigen. Je bent wat je bent, en dat is een broodje bapao

3. Het temmen van de geit

Het temmen van de geit is gewoonweg niet in de kaarten voor zij die bapao’s zijn. Gelukkig is er wel nog het paardrijden, dat kan je wel als je een bapao bent. Je moet dan wel het geluk hebben dat vrienden je op het zadel of de rug van het paard leggen, maar daarna rij je paard.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben van België dus wij kennen dit product niet. Kan iemand mij uitleggen of dit lekker is? Past het in een gebalanceerd dieet met een heerlijke HOY rookworst en een verse kop Rostam koffie?

Reageer